Dr. Michael Laitman

A Machsom-on való áthaladás ösztön ellenes

A felkészülési időszak nem jelenti azt, hogy nagyon türelmesnek kell lennünk, és várnunk kell, amíg ez az időszak elmúlik. Mindez nem fog elmúlni hacsak mi magunk nem teszünk meg mindent ami erőnkből telik, hogy az a következő pillanatban az befejeződjön. A megfelelő módja a “várakozásnak” azt jelenti, hogy minden egyes pillanatban készen állok arra, hogy újra és újra befektessem erőfeszítéseimet anélkül, hogy belefáradnék, vagsy elkeserednék. És minden egyes pillanatban azt kell várjam, hogy most azonnal megkapom jutalmamat – az adakozás erejét, mival azt követelem. Mindezt újra és úja teszem, anélkül, hogy belefáradnék.

Én képes vagyok minderre, amennyiben az állapotok (belépések és kilépések) gyorsan érkeznek, hogy cseréljék egymást, mindez jele annak, hogy alkalmassá váltam, hogy egy mélyebb, magasabb szintet érdemeljek ki. Minnél több bűnt és hibát fedez fel a személy a felkészülési időszak alatt, annál jobban halad később, amikor belép az egyszerű, és kettős felfedésbe a Machsom után. Ezáltal éri el korrekcióját.

A felkészülési időszak alatt a csoportnak biztosítania minden egyes személynek az erőt a folyamatosságra, kitartásra, önbizalomra és türelemre, úgy mint a megértésre, hogy nincs más választása, mint hogy ilyen módon haladjon. Így folytatjuk évről évre, amíg készen nem állunk arra, hogy visszautasítsuk az azonnali, minden pillanatban követelt jutalmat, és készen állunk anélkül is dolgozni. Abban a pillanatban érdemessé válunk arra, hogy átlépjünk a Machsom-on.

A személynek akkora nagy aspirációra van szüksége a következő szint irányában, hogy hatalmas, szenvedélyes. égő vágya által az adakozás irányában készen álljon arra, hogy mindazt képes legyen feladni, és folytatni a felkészülési időszakot. Amennyiben a Teremtő csak ezt a felkészülési időszakot akarja nekem adni, és én csak az adakozást akarom megszerezni, akkor én elégedett vagyok mindezzel, és nincs szükségem a Machsom-ra. És akkor megkapom azt.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,113 seconds.