Dr. Michael Laitman

A csoport spirituális munkája segít neked az alászállásban.

Három kérdést kaptam az alászállás mozgását illetően, és hogyan tegyünk szert mások vágyaira.

Kérdés:

Tudom, hogy Ön azt mondja, hogy abba kell hagynunk az alászállást, amilyen hamar csak tudjuk. Így van, egyet értek. De amikor alászállásban vagy, az emberek megjegyzik az energia hiányodat, pl a munkahelyeden, ahol őrködnöd kell, telefonokat lebonyolítanod,  és igazgatnak téged. Van valamilyen trükk, hogy elrejtsd belső emocionális állapotodat az emberek elől, hogy elkerüld, hogy negatívan befolyásold őket.

Válaszom:

1.Meg kell tanulnod, hogyan kerülj ki az alászállásból  a barátaid körében folytatott spirituális munkával, és egyáltalán hogyan vegyél részt a csoportaktivitásokból.

2.A emberek körülötted látják, hogy  fáradt vagy, beteg,és félsz, amikor alászállsz, de nem értik, hogy az a te spirituális állapotodból jön. Ne aggódj, veled kapcsolatban olyanok, mint egy állat, aki csak a külső megjelenésedet érti.

Kérdés:

Egyik másik leckéje előkészületekor említette a különbséget a gyors spirituális előrehaladás és a vágyak aktuális átfordítása  között A kérdésem Hogyan van előrehaladás átfordítás nélkül.?

Válaszom:

Nincs előrehaladás átfordítás  nélkül, és már megbeszéltük, hogyan közelítsük ezt meg.

Kérdés:

A következőt említette:Ha adakozni akarsz másnak, akkor először szert kell tenned a az összes vágyaira. Mindenki vágyát a saját vágyaiddá kell tenned. Akkor aztán átviszed a Felső Fényt ezekhez a vágyakhoz, összekötve őket a Teremtővel. Ha így teszel, egyedi leszel, mint a Teremtő.

Hogyan hajtod ezt végre? Hogyan tesz szert az ember mások összes vágyára? Mindenek felet, hogyan viszi át a Felső Fényt ezekhez a vágyakhoz?

Válaszom:

Minden korrekció akkor történik, amikor  van egy vágy , amelyek vonzzák és megkapják a Felső Fényt  és látod a hatásodat magadban. Mi nem érezzük a fényt, magát, mi csak a hatását  látjuk.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,669 seconds.