Dr. Michael Laitman

A könyv, amely kinyítja a szemünket

A Kabbala tudománya egy hatalmas új világot tár fel nekük, a spirituális világot, amelyik tartalmazza a mi teljes világunkat, mint egy kis homokszem a teljes univerzumban. De hogyan juthatunk el a spirituális világ megérzéséig.  Ez hasonló, mint a mi világunkban amikor egy bébi születik, anélkül, hogy bármi ismeretei lennének,   és olyan  érzései, amik még nem fejlődtek ki. De fokozatosan benyomásokat gyüjt erről a világról, hall és felismer hangokat, képeket lát, megkülönböztet színeket, és különbséget érez meleg és hideg között.Ezeket a dolgokat mind  a kapott benyomásokból  kell megtanulnia.

Először egyszerűen kifejleszti érzékeit, megtanulja megkülönböztetni  a hang jelenlétét és nem jelenlétét, például. Később elkezdi megkülönböztetni az érzéseket az érzelemvilágon belül. Ami egy kifejlődött személyt megkülönböztet másoktól   az, hogy érzékei nagyon finom dolgokat is fel tudnak fogni.  Egy zenész számára a hangok az érzelmek egész világát felébresztik  A festőnek a világ a színekből áll. Az író érzi minden szó árnyalatát.

De mindez egy személyhez fokozatosan jön. Egyfajta valóságban élünk, amelyik fokozatosan tárul fel előttünk. Befolyásol minket, eléri, hogy haladjunk, és kialakítja az érzékelés képességét. Ez az ahogy a materiális valóság, ez a világ el van rendezve, és mi kifejlesszük és feltárjuk a spirituális világot , ugyanolyan ekzakt állapotokon keresztül, és ugyanazon ekzakt törvények által.

Van egy speciális könyv, amely konzisztensen fejleszti a spirituális világ érzelmeit hozzáadva ezt ehhez a világhoz. Lényegében mi egy közös világban élünk, amely hozzánk képest két részre oszlik, egy rész, amit érzékelünk, és egy rész, ami rejtve van előttünk. Annak érdekében, hogy feltárjuk a világ rejtett részét, direkt módon kell elkezdenünk érzékelni, mint a bébik. Ezt egy egyedi Könyv  a Zohar könyve megteszi számunkra.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,620 seconds.