Dr. Michael Laitman

Egy az egyben a Teremtővel

Tegyük fel, tudom, hogy az életem egy mozi, és én feltárom a parancsait, amelyen keresztül belémcsepegteti ezt a képet. A parancs hatására jövök Hozzá, és ahogy írva van: „Téged a tevékenységeid alapján foglak megismerni” Elkezdek tanulni róla, és feltárom a teremtés tervét, megértve, hogy Ő mit akart, amikor megalkotta ezt az egész képzeletbeli mozit bennem.

Azt akarta, hogy térjek vissza Hozzá, visszafelé mozogva a teremtésem útja mentén, a külső képernyőtől az erőkig, az erőktől az Ő gondolatáig,  Ez azt jelenti, hogy megemeljük a spirituális világ szintjeit,– az akciók világától a gondolatok világáig, aztán a szándékok világáig, aztán az egység világáig, aztán Hozzá.

Ezért nincs választásom az előre haladásomat illetően. Szükségem van egy könyvre, ami az én idegen vezetőm lesz, és a folyamat illusztrációi szintén, amelyek mutatják az utat nekem, szóval én formákat rögzíthetek a külső képernyőre. Ezért beszélnek a Kabbalisták erről, felhasználva a világunk  szavait, és nekem meg kell fejtenem a jelentést! De hogyan tegyem? Ez nem különbözik attól, ahogy egy újszülött tanulja a világunkat.

Ezen  az okból a  Kabbalisták nyújtanak nekem néhány ajánlást,  amelyet megpróbálok kivitelezni. Ezek a kísérletek ténylegesen lehetővé teszik nekem, hogy belépjek a spirituális világba. Csak az erőfeszítés számít, mert én minden bizonnyal képtelen vagyok bármit tenni saját magamtól. Írva van: Dolgoztam és találtam.

Erőfeszítéseinket pontosan annak érdekében kell tennünk, hogy elképzeljük magunkat, mint „egy” személy, és az Egy, aki befolyásol minket, mint az egyetlen erő és akarat. Egy általános képnek kell lennie a mi oldalunkról,  és egy az Ő oldaláról. Ez az ahogy egyengetjük egymás útját, és ezt hívjuk gyakorlati Kabbalának.

A Zohár könyvének olvasása magyarázatok és tisztázások nélkül, befolyásolja a személyt, és a belső vonalon kommunikál vele.  Ez egy emocionális elmélyülés, ahol az ember azt keresi, hogy ez a könyv miről beszél. Ez ugyanaz, mint amikor a gyerek anélkül nő, hogy tudná, hogy kell nőni., de erőfeszítéseket tesz. Csak később érti ezt meg, mint eredményt.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,981 seconds.