Dr. Michael Laitman

Ne engedd a szívben lévő pontodat ismét elrejtőzni

Kérdés:

Emberek százai és ezrei a világon  nézik a leckéinket a Zohár könyvéről. Ellentétben más könyvekkel a Zohár képes felébreszteni a megfelelő fajta vágyat  függetlenül attól, hogy a személynek létezik-e a pontja a szívében?

Válaszom:

Mindenkinek van a szívében egy pont, mindazonáltal ez lehet rejtve, vagy látható: Ha rejtve van, van valószínűsége annak, hogy a következő percben feltárja magát. Senki nem tudja, hogy mikor és kiben fog mutatkozni legközelebb.

Sok olyan ember volt, akik lángoló ponttal a szívükben érkeztek, de sajnos, néhány héttel vagy hónappal később a láng  elaludt, mert nem tettek elég erőfeszítést a spirituális fejlődésük irányába. Kaptak egy esélyt, de elvesztették, és a szívükben lévő pont rejtett lett újra.

Az átmenet rejtettségből kinyilatkozásba a szívben lévő pont esetén, és a fordítottja is (kinyilatkozásból rejtettségbe) teljesen  attól függ, milyen erőfeszítéseket tesz a személy. Ez megmagyarázza, hogy néhány személy , akiknek először nem volt tényleges vágyuk a spiritualitáshoz,  de nem hagyták abba a leckék hallgatását a Zohárt tisztelve, vagy éppen udvariasságból, képesek voltak felgyorsítani a növekedésüket.

Ha így teszünk, a szívben lévő pont, a lélek embriója gyorsan feltárja magát, és az ember elkezdheti a fejlődést tudatosan.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.