Dr. Michael Laitman

A bankszámlánkon található mínusz az a Teremtő hátsó oldala

Az egy szintű elrejtettség a Teremtő hátsó oldalát jelenti. Ez már egy kapcsolat Vele, de egy negatív kapcsolat. A személy látásmódját mindenféle ködösíti: problémája van a családjával, a gyerekeivel a feleségével, a munkahelyi főnökével, a bankszámlájával, és egészségével. Azonban ő mindent a Teremtő hatásának tulajdonít és megérti, hogy mindez a Teremtő módja, hogy játszik vele.

Amennyiben nem felejti el, hogy minden a Teremtőtől jön, és nem veszti el a kapcsolatot, akkor a személy már az egyszintű, szimpla rejtettségben van, mely a Teremtő hátsó oldalát jelenti. Ez az állapot számtalan alszintet tartalmaz, melyek azon múlnak, hogyan érti meg a személy az okát annak, hogy a Teremtő miért tesz vele bizonyos dolgokat. Talán azért, mert büntetni akarja őt múltbéli hibáiért? Ugyanakkor a személy tudhatja azt is, hogy nem létezik olyasmi, hogy büntetés. Vagy dönthet úgy, hogy a Teremtő mindig is jól bánt vele, még a múltban is, vagy megszakítja minden kapcsolatát a múlttal, és csak a jövőre koncentrál. Más szóval érzi, hogy a Teremtő küldi neki a szenvedést annak érdekében, hogy őt a jövő felé előrejuttassa. A Teremtő nyomást gyakorol rá hasonlóan, ahogy a szülők nyomják gyermeküket mert azt akarják, hogy sikeres legyen.

Ahogy a személy elérte ezt a realizációt, elkezdi igazolni a Teremtőt – akár a múltra akár a jövőre vonatkozóan, de közülük a jövőbeni megközelítés a helyesebb eljárás. Azonban a problémák lehetnek olyan hatalmasak, hogy a személy teljesen megzavarodik. Elmegy a bankba, othhonába, munkahelyére vagy bárhová ahol kihívásoknak néz elébe, és teljesen elfelejtkezik a Teremtőről, és egyedül marad problémájával. A mentsége minderre az, hogy először életét kell helyre hoznia.

Mindez igaz – valóban dolgoznunk kell problémáinkkal, de ugyanakkor nem szabad elfelejtenünk, hogy azok mind a Teremtőtől jönnek. Mindent meg kell tennünk, amit elvárnak tőlünk ebben a világban, de azzal a szándékkal, hogy elérjük a Teremtő felfedezését cselekedeteinkkel. A Teremtő mindezeket a szituációkat arra használja, hogy felfedje előttünk ellenkező oldalát számunkra. Tehát a megfelelő módja ezen helyzetek szemlélésének az, hogy megpróbáljuk helyzetünket javítani a bankban, a családunkban, egészségünkkel, de mindazt annak érdekében, hogy felfedezzük a Teremtőt (az Ő “arcát”), ahelyett, hogy azt gondoljuk, hogy a legfontosabb dolog az, hogy megszabaduljunk maguktól a problémáktól.

Ha csak azért aggódjunk, hogy helyre hozzuk bankszámlánk állagát, családi problémánkat és egészségünket, akkor semmi sem fog segíteni, és még nagyobb problémák éreznek majd. De ha mindezt mi annak érdekében tesszük, hogy felfedjük a Teremtőt, vagy más szóval – egy másik szándékkal, akkor minden helyre jön majd, még a bankszámlánk állaga is.

A Teremtő hátsó oldala mindezeken a helyzeteken keresztül jelenik meg számunkra annak érdekében, hogy megtaláljuk megfelelő hozzáállásunkat Őhozzá, és felfedezzük az Arcát. És ez a felfedezés minden problémánk fölé emel majd minket.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,874 seconds.