Dr. Michael Laitman

Arccal a Teremtő felé és ne nézz vissza

Kérdés:

Érdemes –e kijavítani a múlt hibáit?

Válaszom.

Te most életed valamely pontján vagy. Minden, ami eddig történt veled, azt nem te csináltad. Te csak ide lettél vezetve, különböző csavarokon, fordulatokon és szituációkon keresztül. Szóval valószínűleg mit tudsz  kijavítani? Mindenek felett, te nem a jelen voltál, aki mindezt anélkül csinálkta, hogy megnézte volna, hogy ez egy jó akció vagy rossz.

Ami elmúlt, elmúlt. Mindazonáltal ettől a perctől kezdve, rajtad múlik minden. Szóval ne gyötrődj a múlt miatt,  tényleg ne is gondolj rá. Ha így teszel, akkor leállítod a menetelésed előre,.mint Lot felesége a Bibliából, aki visszapillantott, és sóbálvánnyá meredt. A legfontosabb dolog mindig előre haladni, megtartva a jelen pillanatot.  Legfontosabb tervünk a jövőre, hogy megtaláljuk az eszközt, amely segít nekünk előremenni az úton.

Én és körülöttem egy környezet létezik, amelyik segít, hogy kifejezzem spirituális cél fontosságát. Csak úgy érhetem el a célom, ha további vágyakat illesztek magamhoz, mert a cél a vágyon belül tárul fel.  És az egyetlen út, ahogy a vágyaimat magamhoz illeszthetem az a Teremtőn keresztül történik , megosztva a Felső Céllal.

Következésképp, magamat, a Teremtőt és a környezetemet egy pontba kell kombinálnom, és ebben a pillantóban meg kell tennem.  Ez az én egyetlen feladatom és felelősségem. Minden másnak, beleértve a  múltat, nincs kapcsolata ehhez.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,664 seconds.