Dr. Michael Laitman

Az ego felismerése az első fontos lépés

Kérdés:

Mit csináljak, ha nem bánt az a tény, hogy mindenkit utálok, és mindenkit arra használok, hogy kielégítse a kivánságaimat

Válaszom:

Menj tovább!. Elérni ezt a megismerést,  ez egy nagy teljesítmény. De kérdezd meg magad! Az utálatod mentén megérted, hogy ez céltalan, hasztalan, Megérted, hogy a cél a teremtés másik oldalán áll?El kell érd hogy a mentális megértés ne benned legyen, de ez valahol kivülre tartozzon hozzád!

Az  a problémánk, hogy elfeledkezünk egy egyedi elemen, a Felső Fényen, a Felső Erőn. Minden, amit teszünk, beleértve, amit tanulunk, amit terjesztünk, és dolgozunk a csoportban, az szükséges, hogy felrajzoljuk  a Felső Fényt, ahelyett, hogy tudást és érzést nyerjünk. Csak a Fény változtat meg minket, és vezet át minket a szükséges gondolatainkon, és edzéseinken.

Ez az, ahogy haladunk a cél felé. Nincs szükségünk bölcsességre, csak a fényt kell vonzanunk, ami újraformál. Ezért kell képeznünk egy környezetet körülöttünk, ami mindig megadja a szükséges támogatást számunkra. Akkor képesek leszünk látni , hogy csak a Fény, egy erő rajtunk kívül, – tud megvédeni minket.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

68 queries in 0,941 seconds.