Dr. Michael Laitman

Válátoztassuk át valóságunkat a Végtelen Világ Malhut-jává

Amikor mi a Zohárt olvassuk, olyan nevekkel találkozunk, hogy Jákob, Ézsau, Ábrahám, és Noé, de ha mindazokat a Tóráról alkotott előzetes elképzeléseink alapján interpretáljuk, azokat történelmi meséknek nézve, akkor mi teljesen megzavarodunk, és teljesen félreértjük miről is beszél a Zohár könyve. Egy üres vákumba kell lépjünk, az űrben valahol, ahol nincsen föld, és semmi ami valaha is ott megtörtént, mivel mindaz amúgy is csak úgy tünt számunkra. Idő, mozgás és tér csak illúzió, mely csak elképzelésünkben létezik. Mi azt hisszük, hogy valami létezett több ezer évvel ezelőtt, és hogy mi most történészeti feltárásokat végzünk, még akár csontokat is találunk bizonyítékként. Azonban mindaz csak érzékelésünkben létezik, és mi azt hívjuk valóságnak.

Azonban most fel akarunk emelkedni a valódi megértéshez – hogy lássuk a vágyat mely a Resimót (információs gént) tartalmazza. Ez az amit kutatni akarunk, a történészeti feltárások helyett.

Én az egész világot a vágyamon belül akarom látni, mivel az az egyetlen hely ahol az valójában létezik. Át kell váltsak arra, hogy a valódi valóságot lássam az elképzelt helyett. Az embereket magam körül úgy akarom látni, mint különböző képeket a vágyamon belül, ahelyett, hogy fizikai testekként jelenjenek meg előttem. Látni akarom, hogy a teljes valóság – maga a Teremtő is – a vágyamon belül tartózkodik. És akkor valóságomat a Végtelen Világ Malhut-jának hívhatjuk.

Mindent eggyé kell összeállítanom, mivel minden az egy vágyom belül található. Az oka annak, hogy különböző képeket, tetteket és mozgásokat látok idő és téren keresztül (mind a spirituális és korporeális téren és időn keresztül) az a Fény hatása, azaz a Teremtő mely a vágyamon belül működik. Ilyen módon fokozatosan, lépésről lépésre Ő elvezet engem a Tetteinek valós megértéséhez.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,119 seconds.