Dr. Michael Laitman

A legnehezebb idő lehet a legjobb idő

A Zohár könyvének tanulmányozása nem csak az ember azon mentális kapacitásától függ, hogy mindent elrendezzen, amit leír. Például az egyik nap elhagysz egy leckét, ami nagyon felizgatott, amit érezhettél és érthettél, és hogy boldog lettél , hogy megértetted, hogy mi áll a nevek és a szavak mögött ebben a könyvben . De a következő nap csalódottan hagyod ott a leckét, azt gondolva, hogy „nem értettem semmit.”  Az anyag unalmas volt és én nem tudtam koncentrálni. Én a legjobb erőfeszítéseimet tettem. Egy teljes órán, a lecke felén át.

Az igazság az, hogy nem vagy képes a szituációt korrekten elérni,  a legnagyobb nyereséged akkor jön különböző percekben, amikor képes vagy erőfeszítéseket tenni. Nem tudunk semmit a Felső Világról  vagy magunkról, vagy a feltáruló feltételekről, Ez mind el van rejtve. Mindazonáltal, ha valaki magát adja, és erőfeszítéseket tesz,  akkor pontosan olyan állapotban van, hogy nem érzi feltöltődéssel és érdeklődéssel  a tudományokat, amikor semmi sem „sugárzik neki”, mégis szeretné bebizonyítani, hogy  eléri az adakozást,  az a legjobb idő és a legjobb állapot.

Tapasztalatból tudom, hogy gyakran több munkaórát töltök a  Zohár szövegének olvasásával, amíg csak szét nem töröm a korlátokat, amelyek elválasztanak engem tőle. De a legnagyobb élvezet a világon, hogy érezzük, ez az áthatolhatatlan fal összeomlik körülöttünk.

A korrekciók, amelyeket teszel a „dermedtség” óráiban a legfontosabb erőfeszítések, amelyet a Teremtőhöz vezető úton teszel! Ez pontosan az a válasz, amivel a Felső fény jön hozzád, minden más helyett, ami könnyebben jön. Ezért ez a kemény munka a legjobb lehetséges állapot.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,130 seconds.