Dr. Michael Laitman

Javítsd ki magadat és meglátod az igazságot

Kérdés:

Praktikusan mit kell tennem a kijavítás időszaka alatt?

Válaszom:

Észre kell vennünk,  hogy jelen állapotunk az eredménye az adakozási tulajdonság elromlásának bennünk. És az eredmény: menekülés a spirituális tér (Teremtő) érzékelésétől. Ez az adakozás tulajdonságának okán történt. A romlás és a menekülés hatására mi gyűlöljük egymást, és mégis függünk egymástól. Ezen kölcsönös függőség miatt, én magam nem kérhetem a korrekciót, ezt csak más számára kérhetem. Az kell, hogy a vágyam legyen, hogy megjavítsam a kapcsolatot minden ember között.

Meg kell értenünk a lényegét a kölcsönös egymásba kapcsolódásnak. Senki sem független egyén. De azért hogy lássuk az igazságot. ki kell javítanunk  az érzékeinket. A Felső Fényt kell kérnünk erre. Csak abban tud segíteni, hogy szert tegyünk a vízióra azért, hogy lássuk a valós képet.

A felemelkedési problémák miatt az emberiségnek ma fel kell tárnia , hogy ez egy törött edény, és aminek össze kell ragadnia.  Ez magába foglalja ezen állapot komponenseinek felfedezését: a gyűlölet hegyét(Sinai hegy) egy részről, a cél fontosságát (a Teremtőhöz való kapcsolat) más

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,615 seconds.