Dr. Michael Laitman

Emlékezés arra, amit rég elfelejtettünk

A valóságnak az az érzékelése, melyet a Kabbala magyaráz nekünk nagyon furcsának és fantasztikusnak tűnik számunkra. Azonban az újszülött kisbaba ugyancsak különlegesnek találja a körülötte levő világot születése után. Nincs hozzá szokva azokhoz amik történnek körülötte, és elkezdi tanulmányozni a világot a kezdetektől kezdve. Mi pontosan ilyenek vagyunk a spirituális világgal kapcsolatban.

Emellett számunkra léteznek a Resimók (információs gének), belső definíciói a spirituális világnak, és ennél fogva ez olyan, mintha visszatérnénk arra a helyre ahol már voltunk előzőleg, arra a helyre ahonnan származunk.

Amikor megszületünk mi minden egyes alkalommal egy másik világba lépünk be, mivel a világ fejlődik, az egy technológiai folyamaton megy keresztül, és az élet körülöttünk megváltozik. Azonban amikor mi belépünk a spirituális világba, mi egy olyan világban találjuk magunkat, ahol mi már voltunk előzőleg, és ennél fogva rendelkezünk emlékekkel, információval, érzésekkel és abból származó benyomásokkal. Nekünk azokat csak egyszerűen fel kell ébresztenünk.

Történetein és magyarázatain keresztül a Zohár minket fölfelé húz, a spirituális világ érzéseibe vezetve minket. Bár mi még nem vagyunk ott, azáltal, hogy olvassuk a Zohárt, elkezdjük felébreszteni a belső emlékeinket arról az útról, melyen keresztül mentünk felülről lefelé, amikor keresztül mentünk már ezeken az állapotokon.

Most mi visszatérünk oda a mi világunkból. Elkezdünk felemelkedni oda, ahonnan jöttünk.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,149 seconds.