Dr. Michael Laitman

A spiritualitás itt van

Áhítozunk és vágyódunk arra, hogy felfedezzünk mindet, ami a vágyainkon belül van. De a legbiztosabb hely arra, hogy felfedjük ezt, az a szomszédainkhoz való magatartásunkban van. Ha ki szeretnéd találni, hogy mit kell kijavítanod, hogy jutsz el a Körülvevő Fényhez, kezdd el vizsgálni a szomszéddal való kapcsolatodat.  Hamarosan látni fogod, hogy ez taszít téged, és hogy ezt minden lehetséges úton kerülni akarod, állandóan elfeledkezel róla, és nem is akarsz tudni róla. Ez az, ahogy te rögtön felfedezheted a helyet, ahol a Fénynek sugározni, és korrekciót meg csinálni kell.

A spiritualitás itt van, itt van pont melletted! A történés helye itt van.  Ez olyan egyszerű a történés pont előtted van,  és te láthatod és felfedezheted most. De ahhoz, hogy kijavítsd pontosan kell felidézed és elképzelned és meg kell értened, hogy amit kijavítottál, az az, hogy hogyan nézzen ki  Próbálj másokkal ugyanazzal a szeretettel bánni, mint magaddal, nem számít, mennyire visszataszító, nem kívánt és nem megfelelő, aminek tűnik. Akkor aztán tudni fogod, mennyire vagy visszautasítva a spiritualitás, a Teremtő által.

Mindazonáltal elkezdünk változni a Körülvevő Fény által, és innentől kezdve mindent másképpen látunk. Kezdjük érteni, hogy a valóságban a nagyság, az egység és a szentség itt rejtve van. De mindenképp ez a változás lehetetlen a Körülvevő Fény  nélkül.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,637 seconds.