Dr. Michael Laitman

Minden korrekció igaz asszonyok erényén keresztül történik

Kérdés:

Tegnap világméretű női találkozót tartottunk, amit a nők spirituális fejlődésének és a fiatalabb generáció nevelésének  szenteltünk. Mit tanácsolna egy nőnek aki Kabbalát tanul, mivel segítse a Kabbala tanulmányok végrehajtását a világban?

Válaszom:

Nagyon boldog vagyok, hogy sor került egy ilyen eseményre. Az is boldoggá tesz, hogy lehetőségem volt ott nőkhöz beszélni. Mindig azt mondtam, és csak ismételni tudom önmagam, hogy a spirituális előrehaladás lehetetlen nők nélkül. Amikor a Tóra egy férfi fejlődéséről beszél, mindig megemlíti az „Et”  szót, ami az ő női vágyát jelenti, a Nukvát. Ez azért van, mert a Nukva, a Sekina, azaz a nő nélkül semmit nem tudnánk elérni.

Mindig a Fényről beszélünk, de annak szüksége van egy helyre, ahova eljöhet és amibe felöltözhet. Ezért van, hogy a nő vágyai, az ő kapcsolatuk a Kabbala tudományával nagyon fontos. Őszintén remélem, hogy egyre több nő fog a Kabbalához fordulni, és részt venni az emberiség korrekciójában. És akkor biztosak lehetünk benne, hogy a korrekció meg fog történni, és gyorsan fog megtörténni.

Meg van írva, hogy Izrael népe kijött Egyiptomból az igaz nők erénye által. Mindez igaz az összes korrekcióra, és ugyanezt írták a Tóra fogadásáról a Sínai hegy lábánál. Amikor férfiak valami nagy cselekedetet visznek véghez a világban, ez azért történik, mert a nők arra kényszerítik őket, hogy megtegyék azt.

Ennél fogva remélem, hogy ez mindünkkel együtt fog megtörténni és még sok ilyen találkozót fogunk tartani, és sok nő fog rajtuk részt venni, hogy segítsen mindünket és hogy kiteljesítse ezt a szent munkát, ahogy együtt feltárjuk a Teremtőt a világ összes embere számára.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

68 queries in 0,802 seconds.