Dr. Michael Laitman

A Zohár bárkit megváltoztat, aki tanulja azt

Kérdés:

Hatással van rám akkor is a Zohár, ha nem érzem azt?

Válaszom:

Hamarosan érezni fogod, hogy a Zohár hatással van rád, mert a hatásának nagyon nagy ereje van. Nézz magadra tíz lecke után: máris nagy változásokat figyelhetsz meg magadban.

Először is, az életszemléleted és a világod teljes nézőpontja meg fog változni. Amit megteszel, de nem fordítasz rá kellő figyelmet, ki fog emelkedni; a belső érzésed sokkal önmagadba mélyültebb lesz és sokkal több figyelmet szentelsz arra, hogy milyen a mások felé tanúsított magatartásod. Hirtelen gondolkodni kezdesz rajta és többféle cselekedetről fogsz álmodozni, amit a Zohárban olvastál és hogy azok hogyan kapcsolódnak a világunkkal egy sokkal belsőségesebb módon. És számos más változás is eljön majd.

Nyilvánvaló, hogy a Zohár nagyon megváltoztatja az embert. Lenyugtatja, sokkal befelé fordulóbbá teszi, komollyá, és céltudatossá. Ebből a szempontból Zohár nagyon erőteljes módon befolyásolja az embert. És ez arra való tekintet nélkül történik, hogy mennyit ért meg az illető; ez az erőfeszítésétől függ – hogy mennyit próbál megérteni abból, a mi a Zohár könyvében le van írva.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,630 seconds.