Dr. Michael Laitman

A balszerencse segítség álruhában

A Zohár: A sok betegség közül, amit Jákob szenvedett azért volt, hogy ne kapcsolódjon a gonosz hajlamhoz. És mennyi betegséget szenvednek el az igazak ebben a világban, betegség betegség hátán, fájdalom fájdalomén hogy megtisztuljanak a következő világra?

A gonosz szándék feltárása fontos, mert egyébként hogyan tudna valaki fejlődni? Az „igaz” állapota mozdulatlan állapot. Amikor valaki azt érzi, akkor nincs szüksége semmire mert minden tökéletes rendben van, és bármi történik, az a legjobb. Viszont egy személy nem tud előrelépni, miközben így érez.

Pontosan a balszerencséink a „fejlődésünk motorjai”.Látnunk kell, hogy hogyan formálnak minket, hogy elérjük a vágyott hatásokat.

Mégis minden az egyén felkészültségén múlik. Ha egy személy rendesen felkészül, azaz feltárja a bűnös énjét (többféle negatív vágyat, gyengeséget és zavart), akkor azt jóságként elfogadhatja. A tapasztalat növelésével egy illető látja, hogyan keresi az utat keresztül rajtuk, okosabb és erősebb lesz és így a jelenlegi állapota fölé emelkedik. Ezért van, hogy egy személy kibillen az igazság érzéséből és idegen vágyak és gondolatok zavarják össze; mert ez anyagot szolgáltat az előrelépésre.

Meg kell változtatnunk a hozzáállásunkat ahhoz, ami történik. Nagyon fontos, hogy megkapjunk minden segítő hatást a cél felé vezető úton. Végül is arra kényszerítenek minket, hogy kérjük az erőket, hogy nyújtsanak támogatást, és segítséget baj esetén. A csoport, a terjesztés, a tanulmányok, és a megfelelő időrend azok a körülmények, amik arra kényszerítenek minket, hogy erősebbek legyünk, hogy erőt nyerjünk, ahelyett, hogy a saját igaz-mivoltunk állóvizében stagnálnánk.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,609 seconds.