Dr. Michael Laitman

Erőfeszítés nélkül nem jutunk el a Machsomhoz

Kérdés:

Mi a célja, hogy magunkban nézzünk, hy mi van a Zohár könyvébe írva, mielőtt elérjük a Machsomot?

Válaszom:

Belső kutatás nélkül soha nem érjük el a Machsomot A Machsom az belül van bennünk, és erőfeszítéseket kell tennünk, hogy elérjük őt, felfedezve bennünk, hogy mi van írva a Zohárban

Te tényleg azt gondolod, hogy mi csak ülünk és várjuk, hogy eljöjjön az idő, amikor elérjük a Malchomot? Ez így soha nem fog megtörténni, ezért fölösleges várni. A  Teremtő soha nem utasíthatja vissza az erőfeszítéseinket, ezért erőfeszítés nélkül lehetetlen elérni a spiritualitást. Mostani feladatunk az, hogy erőfeszítéseket tegyünk, ami azt jelenti, hogy vágyainkat úgy irányítsuk, hogy felfogjuk, észrevegyük, érezzük, érzékeljük és megszerezzük a spirituáis  tulajdonságokat, amit a Zohár könyve leír.

Azt szeretnénk, hogy a Fény jöjjön és térítsen vissza a forráshoz – hogy felépítsük ezeket a tulajdonságokat magunkban. Ez jelenti azt, hogy „elérjük a Machsomot”. Mindent a vágyon keresztül határozunk meg és érzünk. A Teremtő csak vágyat teremtett, de nekünk úgy kell azt megformálnunk, hogy ezt a földiből spirituálissá alakítsuk. És akkor érezni is fogjuk a spiritualitást.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,141 seconds.