Dr. Michael Laitman

A legjobb gyógymód minden betegségre

Amennyiben nem korrigáljuk magunkat időben, szenvedéseket kell átéljünk az állati szintünkön annak érdekében, hogy kifejlesszük az emberi szintet magunkban. Azonban meg van rá a képességünk, hogy szenvedés nélkül haladjunk előre! Az összes betegség és szerencsétlenség azért van, hogy “rávegyen” minket a korrekcióra, de miért kellene magunkat ily módon korrigálnunk?

Keressük meg a problémákat és betegségeket előre, mint egy öreg ember, aki görbe háttal jár, mintha elvesztett volna valamit. Még akkor is ha nem érezzük jelenlegi Kelim-jeinkben, hogy hiányzik a korrekció, találjuk azt meg. Végül is mindentől függetlenül rengeteg korrkción kell keresztül mennünk ameddig elérjük végső korrigált állapotunkat.

Szóval hogyan érhetjük el korrupciónk felismerését? Keresnünk kell azt a “gyökér, lélek, test” és “ruházatok, paloták” határán, azaz a mi belső és külső edényeink, a mi Galgata ve Eynaim és AHAP-unk határán. Ez az ahol problémáink rejlenek: a magunk és mindenki más közötti viszonyainkban, ahelyett hogy bennünk vagy bárhol máshol lennének.

Arra kell hogy vágyjunk, hogy a “ruházatokat és palotákat” magunkhoz kapcsoljuk, melyek a külső lelkek a mi “gyökerünkhöz, lelkünkhöz, testünkhöz” kapcsolva. Ez az ahogy elérhetjük a teljes és tökéletes Kli-t, az egyetlen lelket.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,547 seconds.