Dr. Michael Laitman

Egy fantasztikusan befolyásos spirituális erő

Kérdés:

Mielőtt elkezdtük a Zohárt tanulni a belső állapotaink felemelkedéseink és leszállóágaink kiegyensúlyozattabbak voltak. Mindazok most sokkal dramatikusabbak, és szélsőségesek, mint fehér a feketén.

Mi történik?

Válaszom:

Mindez azért van mert a Zohár könyve befolyásol minket, mely egy döbbenetesen erőteljes könyv. És emellett mi azt közösen olvassuk.

A Zohár befolyása lehetővé teszi számunkra hogy érezzük azt valóban össze vagyunk-e kapcsolódva a többiekkel, vagy sem, mivel azt a Kabbalisták egy csoportja írta, akik teljesen össze voltak kapcsolódva egymással, és elérték a teljes korrekciót mind a 125 szinten.

Amikor a Fény jön és befolyásol minket egy olyan magas szintről, az annak érzékelését teszi lehetősvé, hogy mi hol helyezkedünk el a Fényhez képest. Ennél fogva mi valóban dramatikus és szélsőséges állapotokon fogunk eresztül menni a zavarodottságtól az inspirációig, izgatottságtól, teljes fáradtságtól, érzéketlenségen keresztül sok más állapotig. Ez lehetővé teszi azt, hogy felépítsük magunkat annak érdekében, hogy elkezdjük érzékelni a spiritualitást.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,640 seconds.