Dr. Michael Laitman

A minőség szorozva a mennyiséggel az erővel egyenlő

Kérdés:

Milyen következtetéseket tudunk a saját belső munkánkra vonatkozóan levonni abból az alapelvből, hogy a teljes valóság tökéletes a Teremtővel való kapcsolatban?

Válaszom:

Ez azt mutatja, hogy minden hiba bennünk van és nem a Teremtőben, és csak magunkat kell kijavítanunk, hogy tökéletességet érezzünk. Valójában mi már mind a tökéletes állapotban létezünk.

Remélem, hogy a februári kongresszusra való felkészüléssel és egybegyűléssel olyan erős egységet fogunk elérni, hogy valójában érezni fogjuk ezt. A spiritualitás csak a lelkek egységén keresztül tárul fel, nem magukban a lelkekben. A különálló lelkekben csak a mi világunkat lehet felfogni, míg a spirituális világ a lelkek közötti kapcsolatban érződik.

Ez a kapcsolat a minőség erényén keresztül érhető el, amelyik esetben kevés mennyiségű ember elégséges hozzá – még tíz ember is elég, ha nagyon erősek. Ugyanígy ha sok emberről van szó, a mennyiségük számít annyit, amennyire minőségben elmaradnak.

A minőség szorozva a mennyiséggel az erővel egyenlő. Tehát reménykedjünk, hogy az újakkal jövő és a régi tanítványok között elkövetkezendő egység egy egésszé formálódik, és akkor minden személy megkapja a teljes erejét ennek az egységnek, ami felfelé fog tolni minket, egy új spirituális valóság felfogása felé. Akkor érezni fogjuk azt az evilági valóságunk mellett, amit ma érzünk.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,122 seconds.