Dr. Michael Laitman

A Fény edénye leszünk

Kérdés:

Mi a kapcsolat közöttünk, a hely, ahol Ön azt mondta nekünk, hogy keressük a minőségeket , amiről a Zohárba olvastunk. Mi a közös bennük?

Válaszom:

Ez egy kapcsolat az univerzum összes része között, beleértve az élettelen,a növényi, állati és emberi szinteket, korporálisan és spirituálisan, szóval mindent. A kapcsolatnak közösnek, integrálisnak és teljesnek kell lennie minden módon. Minden részének teljes mértékig, 100%-ig össze kell kötődnie. Ezt a végtelen világ Malchutjának fogjuk hívni- a Fény edényének

Ez egy korporális és spirituális edény, ahol minden a létezésben a különbségek ellenére össze van kötve.  Minden vágy, minden fenoména, szóval miden, amiről gondolkozunk, elképzelünk, érzünk és megértünk, össze kell, hogy forrjon egyetlen harmóniában, egymást kiegészítve

Most még miden tökéletlennek, megosztónak, távolságtartónak, ellentétesnek tűnik, ellentétesnek minden módon, mert mindenre rossz szemlélettel nézünk. Ezért van az, hogy mi egy elrontott képet nézünk.

Még a fizikai világban is,  a kvantum fizikusok felfedezték azt a fenoménát, hogy valaminek a megjelenését a megfigyelés módja befolyásolja. Ez a rátalálás valóban igaz, nem csak elképzelték.  Egy objektív törvényt fedeztek fel.  De ők csak a törvény egy részét fedezték fel, a tényt , hogy mindent az összekötetéseken keresztül lehet megérteni.  De a törvény második fele azt állítja, hogy mi mindent magunkon belül érzünk, éspedig nem kívül, ahogy nekünk tűnik.

Én vagyok a megfigyelő és minden bennem történik.  Ezért van, hogy a szemléletemmel és attitűdömmel megváltoztatom azt, ami történik. Ezért van, hogy minden bennem történik, az én változó tulajdonságaimban.  Amikor én a világot nézem, azt a gyarlóságomon keresztül ítélem meg, mert azon keresztül figyelem meg a világot. Az eredményt befolyásolom azáltal, hogy magam is változom.

Az egész világ a Teremtő királysága, de teljesen attól függ, hogy én hogyan nézek rá. Ha a dolgokat pozitívan nézem, akkor minden jó, ha a dolgokat negatívan nézem, akkor minden rossz.  Tehát az egyetlen dolog, amit korrigálnom kell, az a szemléletem.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,658 seconds.