Dr. Michael Laitman

Az előkészület a legfontosabb időszak.

Csak a Fény fedheti fel az igazságot neked, magadtól semmit sem tehetsz. A tanács, amit a Kabbalisták adnak neked: Kíséreld meg elérni a szeretetet a szomszédod felé  Az erőfeszítésed jutalmaként azt fogod érezi, hogy mindenkit utálsz!

És egy még nagyobb jutalom, ha realizálod a saját gonoszságod. Ezt követve még nagyobb jutalom jön. Meg fogod érteni, hogy képes vagy úgy cselekedni, hogy a Felső Fény korrigáljon téged.  Keresztül kell mennünk minden ilyen állapoton, és ezt lehetetlen egyedül csinálni. Ezért van az, hogy Kabbala csoportokba rendeződünk. Minden esetre  ezeket dolgokat csak másokkal  összeköttetésben érezhetjük, kölcsönös adományozást gyakorolva.

Az ember gonoszságát ábrázoló kezdeti állapot a legfontosabb és legnehezebb állapot. Miden más, a gonoszság realizálása után, nagyon gyorsan és relatíve egyszerűen megy végbe.

Ezért a legnagyobb kihívás, hogy túljussunk ezen az első fokon. Írva van: „Ezren kezdik tanulni, de csak egy jön ki a Fény felé” .  Mindenki botladozik ezen az első fokon, elesnek, elmennek, elszaladnak, és ki vannak dobva a spirituális útról. A legnehezebb időszak az előkészület időszaka, mert az előkészítés specifikus foka készít fel minket a maradék útra..

Pont most, mialatt mi ezen a világon vagyunk, nem figyelünk arra, hogy arra a fokra készítjük fel magunkat, ami később jön el, ezer különböző akció után  És később, ha az ember elérte a spirituális fokot, akarat szabadságban részesül, annak értékekén, hogy keresztül ment az előkészítésen. Ez adja az összes többi akció megalapozását, és megadja a lehetőséget, hogy ezeket az akciókat szabadon tehessük meg.

Lehetetlen, hogy másképpen legyen szabadságunk, mint hogy az adományozás szintjén legyünk

Ez csak az,  amiikor felfedezzük a múlt „áthatását” – az előkészület idejéből,  akkor elnyerjük az alkalmat, hogy elválasztva érezzük magukat a teremtőtől, és épp ezért szabadnak  Ez egy kivételesen magasrendű állapot, ahol te teljesen vele vagy, de ezzel szemben alkalmad van azt mondani, „Én még midig független lehetek”! Ezért va az hogy a mostani előkészületünk olyan fontos

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,616 seconds.