Dr. Michael Laitman

Az egész világ hozzád tartozik

Úgy tűnik sok ember van körülöttünk, akik veled együtt tanulnak. Te külső vágyakat látsz magad körül, mert a látásod elromlott. De most képzeld, hogy ezek mind a te belső vágyaid, amin te nem vagy képes uralkodni. Ez hasonló ahhoz, hogy nem tudsz uralkodni a gonosz hajlamaidon.  Ez azért van, mert ezek a vágyak külsőnek tűnnek neked, és neked kell összekötnöd őket.

Ha összekapcsolod ezeket a tulajdonságokat és uralod őket, látni fogod, hogy minden, ami kívül van,  az aktuálisan hozzád tartozik. Ez a  lenyomata annak, ami benned belül van. Neked belül rengeteg tulajdonságod van, vágyak és törekvések, de nincs hatalmad felettük. Ezért látsz te sok embert rajtad kívül, és egy teljes világot, ami csillagokból, bolygókból, élettelen, növényi és állati objektumokból áll, emberekből, akik veled szemben cselekednek, és emberekből, akiket te fel akarsz használni a szükségleteid kielégítésére, és emberekből akiket éppen meg akarsz ölni, vagy messzire elszaladni tőlük,

Ez azért van, mert te ily módon lettél belül felépítve, ezért látod te az életet ily módon.  Ha kapsz egy erőt Felülről, amelyik hatalmat ad neked minden vágyad felett, , akkor azonnal felfedezed, hogy az egész világ hozzád tartozik, hogy a többi ember nincs elválasztva tőled és egyáltalán nincs rajtad kívül. A saját egodat fogod érezni bennük, belül.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,644 seconds.