Dr. Michael Laitman

Az „együtt vagyunk” jelentése

Kérdés:

Hogyan készülhetünk egész napon át a Zohár olvasásával, különösen most, hogy a kongresszus közeledik.

Válaszom:

Törekednünk kell a Fényre, amely újraformál minket.  Ez egy nagyon egyszerű motto, ahol „együtt vagyunk” azt jelenti egyesülünk. De miért  egyesülünk?  Ez mindannyiunk számára az, hogy az a Fény befolyásoljon, amely újraformál, amelyik korrigálja gonosz természetünket, nevezetesen, hogy hiányzik bennünk a vágy arra, hogy egyesüljünk.

Minden egy fogalmon belül található. Itt a Malchut,  lelkek gyűjtőhelye, és benne kell egyesülnük a Yesod iránti közös kivánságunkon keresztül, azt kérve, hogy adja nekünk a Korrekció Fényét és a Teljesítés Fényét. Ez minden. Ez kell, hogy a szándékunk legyen az eljövendő Kongresszus előtt.

Ha elgondolkozunk ezen, és megértjük, hogy az egész jövőnk ettől az egyesüléstől függ, mert ez tesz minket hasonlóvá az admányozás erejéhez, akkor semmi másra nincs szükségünk. Újra kell olvasnunk a töténetet a Tóra elfogadásáról a Sinai hegy lábánál, mert mi pontosan ebben a helyzetben vagyunk.  Írva van, hogy minden embernek látnia kell magát, és állnia kell a Sinai hegy alatt, és megkapnia a Tórát..

A Tórát minden nap megkapjuk. De csak akkor leszünk képesek megkapni, ha mindannyian egy emberként egyesülünk, egy szívvel, a Teremtő ellenében állva, aki szintén az Egy.  Akkor aztán kapcsolatot hozunk létre Vele, és megkapjuk a Körbevevő Fényt.

Fel kell készülnünk erre az állapotra, ahol a lelkeink visszautasítják az individuális egoikat,és összekapcsolódnak annak érdekében, hogy magukhoz vonzzák a Korrekció Fényét. A Fény fogja létre hozni az egységet, és benne felfedjük a Teremtőt.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,112 seconds.