Dr. Michael Laitman

Egységes edényt teremtünk a Fény számára

Kérdés:

Ön azt mondta, hogy csak a Zohárt lehet tanulni, amikor a közös lélek edényévé válsz.  Hogyan lehetek ennek része?

Válaszom:

Az ember nem tud tenni semmit magától, minden a Teremtő műve Neked csak el kell várnod Tőle , hogy megtegye, ami azt jelenti, hogy vágyd, reméld és befolyásold arra, hogy megtegye, hogy ezek megtörténjenek, annyira amennyire képes vagy rá. Minden energiádat erre kell fordítanod,  és reméled, hogy a Teremtő  üdvözítése eljön. Ez minden amit megtehetsz,

Mi Sinai hegye körül állunk, és sírunk, ahogy írva van: „ Izrael fiai jajdulnak a munkától” A közös vágyak egysége vonzza a Körülvevő Fényt, a formák ekvivalenciájának elve mentén, ugyanis a körülvevő Fény egy forrásból jön. Amikor arra vágyunk, hogy egy emberré váljunk annak érdekében, hogy feltárjuk a lélek közös edényét, (a Klit) , akkor az fel is tárul.

Fel kell készülnünk a Februári Kongresszusra, akkor képesek leszük egyesíteni vágyainkat és feltárni egy közös vágyat. Ez csak mindenkiben együtt tárulhat fel, az egész nemzeten belül, ami férfit és nőt is magába foglal. Ez az amit a Tóra befogadásakor olvastunk a Sinai hegy lábánál, csakúgy mint az Egyiptomból való exodusnál. Írva van, hogy ez a becsületes nőknek köszönhetően volt lehetséges.

Minden vágyunknak egyesülnie kell, akár a bal oldalról, akár a jobb oldalról jönnek, akár nagyok, akár kicsik- eggyé kell válniuk. Reméljük, ha felvállaljuk ezt a kölcsönös akciót, feltárunk egy a Körülvevő Fény által befolyásolt elégséges vágyat.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,115 seconds.