Dr. Michael Laitman

Esély arra, hogy a Fényt hozzuk a világra.

Amikor a Zohárt tanuljuk, azt kell éreznünk, hogy a Sinai hegy lábánál állunk, szemben egoista vágyainkkal, a természetünkkel. Már leellenőriztük, és meggyőződtünk arról, hogy képtelenek vagyunk uralni a természetünket, ez nem sikerülhet nekünk a materiális életünkben.

Egy Felső Terv mentén, a természetünk szándékosan vezet minket a nagy bukásokhoz. Ezért kell kérnünk a Fényt, amelyik újraformál, amit Tórának hívunk. Írva van: megalkottam a gonosz hajlamát,  és adtam a Tórát, hogy korrigálja azt, mert a Tóra  Fénye újraformál minket.”

Ez az az állapot, amikor a Sinai hegy lábánál állunk, és azt érezzük, hogy mindenki között minket utálnak. De nem szeretjük, hogy egyik a másikat utálja, és ez egy hatalmas kérést eredményez,  mert csak a Tóra ereje, -a Zohár könyve világít meg minket a Reform Fényével, ő képes arra, hogy megváltoztassa a természetünket. Ez a könyv segít abban, hogy szemeink és szívünk kinyíljanak, és elérjék a spirituális dimenziót.

Ha ezzel a szándékkal tanulmányozzuk a Zohár könyvét miden nap, akkor a Sinai hegy lábánál leszünk. Miután a nagy esemény, a Zohár kongresszus 2010 közeledik, egyesítjük erőfeszítésinket, koncentrálunk közös kivánságunkra irányuló erőinkre, akkor ez egy nagy alakalom arra, hogy a Fényt hozzuk a világra..

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,146 seconds.