Dr. Michael Laitman

A mennyországot láthatjuk a pokol helyett.

A Teremtő vágyát pontosan kell feltárnunk, amíg a sötétben vagyunk. Ezt fel kel fognunk, Őérte,  Ez a legkivánatosabb és legkitüntetebb állapot, miután nincs idő a spiritualitásban, és a z állapotokban semmilyen változás nem történik.

Ez maga az ember, aki megváltoztatja az attitüdjét, és ennek eredményeképp a mennyországot látja a pokol helyett. Emelkedést láthat a lesüllyedés helyett, és Fényt a sötétség helyett. Az ember attitüdje az egyetlen dolog, amely a változás tárgya lehet.

Nincs változás abban az állapotban, amit a Teremtő készített elő nekünk; ez állandó. Mi egyszerűen agyet kell vele értenünk még jobban, és még jobban kész kell lennünk rá, addig míg képesek leszünk arra,  hogy elfogadjuk szeretettel és hálával, hogy úgy lássuk őt, mint a legkivánatosabb állapotot. Akkor mi nem fogunk akarni semmilyen más állapotot.Ennek eredményeként a mi beleegyezésünk, szeretetünk, megértésünk és rajongásunk a Teremtő tervei iránt csak szélesedik és növekszik.

A Teremtő azt akarja, hogy felfedezzük, hogy minden csak a mi attitűdünktől függ a megváltoztathatatlan feltételek irányában, amelyekben mi már jelen vagyunk.  Ebben a valóságban  semmi nem változik csak az attitüdünk.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,611 seconds.