Dr. Michael Laitman

Amikor többé ez nem én vagyok

Korrektül nézve a világot, azt úgy hívjuk „Visszavert Fény”  és ez egy hiteles adományozás. A pillanat amikor a világhoz egy igaz adományozással ( ami ellentétes az egoista jósággal, ami szokásos a mi világunkban) kapcsolódunk, rögtön  teljes tökéletességet látunk -egy végtelen világot, ami harmóniában és örökkévalóságban van. Ezt magunkban fedezzük fel, és ettől kezdve egy tökéletes világban kezdünk élni

Ez egy valódi csoda, mert mi aktuálisan megváltjuk a világot vele. Továbbá nem csak a kapcsolat köztünk, ami megváltoztat minket, de mi magunk is változunk. Ez nem csak az , hogy megpróbálunk kevesebb rosszat és több jót tenni. Hanem azzal hogy megváltoztatjuk magunkat, egy teljesen más filmben találjuk magunkat, és egy egész más módon kezdünk élni.

Ahhoz hozzá vagyunk szokva, hogy a külső környezet nyomására változzunk meg. Másokat megajándékozunk vagy avval, hogy többet kapjanak, vagy hogy elkerüljék, hogy ellenséget szerezzenek be maguknak. Mindazonáltal,ez csak egyszerű egoista adaptáció,  acélból, hogy jobban érezzük magunkat..

Az igazi változás akkor következik be, amikor a Felső Fény hatását magunkon először ébresztjük fel Most még nem tudjuk, hogy ez micsoda. Alkalmanként felemelkedve érezzük magunkat, amikor valamit hirtelen megértünk az agyunkban, vagy az érzéseket a szívünkben,, vagy ellenkezőleg egy fekete felhő vonul át rajtuk, és leteper minket.

Íly módon a spirituális világ ( az adakozás világa) megnyilatkozása előtt, lehetővé lesz, hogy érezzük a változásokat, ami bennünk történik, míg mi még a  folyó állapotban vagyunk. Ezen okból a Fényt „Körülvevőnek” hívjuk, mert ez messziről sugároz.

Mindazonáltal ezeken a példákon keresztül hiteles változásokat képzelünk el,  a  Fény ami újraformáz segítségével. És ez most valami egészen új nekünk. Ez egy teljesen új ember, új világszemlélettel. Ez már nem én vagyok.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.