Dr. Michael Laitman

Csökkenthetjük a sprirtuális születésünk szenvedését

A Zóhárban a „Ki Tisa” fejezet 24-es bejegyzés: „Ahogyan a terhes nő megjelenik, hogy szüljön, gyötrődik és felsír a szülési fájdalom miatt” mivel a terhes nő természete, hogy várjon kilenc teljes hónapig.

Ez arról beszél, hogy időnek kell eltelnie ahhoz, hogy érezzünk minden gonoszt önmagunkban. Először csak halványan kezdjük érezni, de ez nem jelent még semmit. Minden állapot a négy állomáson megy keresztül, ameddig el nem érjük a gyökerét és eldöntjük, hogy ez nem valami véletlenszerű vagy ideiglenes, de a kezdetektől gonosz., a teljes gyökerénél, és rájövünk, hogy meg kell tőle válnunk. Csak ilyenkor lesz meg az erőnk eltörölni a gonoszt.

De van egy kevés olyan ember a világon, akik a kilenc hónap egy vagy lét napján mennek keresztül, míg a terhes nő összes fájdalma a kilencediken van. Ezért amikor egy napon megy keresztül a kilenc hónapból, úgy tekintjük, mintha a kilenc hónap eltelt volna számára.

Itt a Zóhár a gonosz feltárásáról beszél, a száműzetésről és a jóvátételről. Azt mondja, nem keIl megvárnunk a 6000 év végét, ha már érezzük, hogy elkezdtünk a terhesség „kilencedik hónapját”, és a száműzetés szülési fájdalmait. Ez azt jelenti, hogy már képesek vagyunk teljesíteni az egész korrekciós folyamatot.

Így van Izrael: Mivel ők megízlelték a száműzetés ízét, ha megbánják bűneiket, ez úgy tekintendő, mintha megtapasztaltak volna minden bajt, ami a Tórában le van írva, különösen. hogy számos fájdalmat is megtapasztaltak a száműzetés kezdetétől.

Ez azt mondja, hogy a száműzetés hossza nem az időtől függ. Azt kell mondani, hogy a „kilencedik hónap” jeléig függ az időtől. Át kell mennünk nyolc hónapon, és akkor minden a gonoszunk gökérhez viszonyított érzetétől és teljes felfogásától függ. Ekkor képesek leszünk kijönni a száműzetésből, mert  „úgy tekintendő, mintha átmentünk volna minden szerencsétlenségen.”

Ezt a szakaszt úgy hívják, hogy „bevezető nyolc hónap”, ez a felkészülési időszak, a száműzetés ideje, amin keresztülmegyünk. Nincs rá mód, hogy ezt megszüntessük vagy csökkentsük.  Ez volt az Ari előtti szakasz. Aritól következőleg egy más időszak kezdődött, ami lecsökkenthető, minél jobban haladunk. Ez növelni fogja a fejlődésünk „szülési fájdalmait”, és lehetővé teszi azt számunkra, hogy teljesítsük a fejlődésünket sokkal a 6000 név előtt.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,133 seconds.