Dr. Michael Laitman

A Kabbala kongresszus erejét visszük az egész világra.

Azt gondoljuk, hogy azok a  spirituális szintek, amit a Zohár leír,  fényévekre vannak tőlünk. De amikor a spiritualitás feltárul, ez nagyon gyorsan történik, és ha egyesülünk az eljövendő kongresszuson, képesek leszünk elérni a spiritualitás érzését.

De észben kell tartanunk, hogy minden spirituális fejlődés eddig individuális szinten történt. Ez egyének kiválasztásával történt, melyek mindegyikének rendkívüli erőfeszítést kellett tennie.

De most itt a kinyilatkozás ideje, hogy módot találjunk egy csomó embernek, hogy megtanulja a tanulás módját. Most itt van az egész világ összekapcsolódásának módja, a tömegek kapcsolódása. Az egyetlen dolog, ami azért kell, hogy ez megtörténjen, ez egy csekély kívánság, a mi részünkről..

A múltban egyetlen Kabbalista sem írt erről az állapotról, mert ők nem olyan generációkban éltek, mint mi. Most a korrekció globális lett, ez az igazi korrekció, ahol mindannyinknak egyesülnie kell. Semmi ilyes, mint ez,  nem törtét soha a történelemben eddig.

Tanúi vagyunk ezen hullám kierjedésének és expanziójának,  amely egyre több embert zár magába. Ez együtt mozog velünk, támogat minket, és létünket szükségessé teszi ebben a világban,.

Ezért aztán, nagy reményeket fűzök az eljövendő összejövetelhez, de minden rajtatok múlik.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,679 seconds.