Dr. Michael Laitman

A spirituális erők kibocsájtása a sötétség által

Kérdés:

Nem értem, hogy miért kell tudnom ezeket az apró részleteket, amit Zohát leír, amikor nem vagyok képes felfogni a szöveget sem olyan mélyen.

Válaszom:

A Zohár az egy teljes rendszer és te a belsejében tartózkodsz, mint egy pókhálóban, vagy egy hálózatban. Ez az univerzum rendszere, amely minden teremtményt tartalmaz, és mindenek felett a Teremtőt..

Amikor a Zohárt olvassuk , azt  kívánjuk, hogy egyesüljünk annak érdekében, hogy kihozzuk   eme rendszer hatását rajtunk., szóval ez elkezd működni rajtunk, és minket aktív résszé tesz. Akkor képesek leszünk a független megértésre, a cselekvésre és  az előre haladásra.

A Zohár beszél nekünk erről a rendszerről, és hogyan dolgozik, mint egész.  Természetesen még mindig nem fogod fel, hogy milyen mély és sokarcú ez; csak azt fedezed fel, ami életbevágó neked fejlődésed minden percében.

Aktuálisan csak a maradékát olvassuk az  eredeti  Zohár könyvének ami 20- 30 –szor nagyobb volt, mint az a szöveg, ami hozzánk eljutott. És ne feledd, hogy ez az egész majd 2000 évvel ezelőtt íródott..

Kápzeld el, hogy aa Zohár íróinak egyike  most eljönne  hozzánk, és egy leckét adna nekünk. Megértenénk őt, mert ő ugyanazt a nyelvet beszélné, amit mi most tanulunk. Ugyanazokat a dolgokat mondaná, amit mi most meg akarunk tanulni, de ez egy olyan személytől jönne, a hosszú idővel ezelőtt élt. Csak gondold meg: Minden hasonló lehetséges lenne egy bármilyen más helyzetben el tudsz képzelni bármilyen más helyzetet, ahol azt kívánnád, hogy találkozz egy régi ősöddel, azért, hogy tanulhass tőle,  ahol féltékeny lennél az ő erkölcsi és spirituális szintjére, és ahol képesek  megérteni őt, képesek hallgatni őt, ahol elfogadják őt, és  ahol ugyanazon a nyelven beszélnek ugyanazokról a dolgokról.

Ez lehetséges, mert a rendszer, amit leírnak az valós, globális és örök. A belsejében létezünk, de mindenki addig a pontid tárja fel, amíg képes érezni őt. Úgy érezzük, montha a fényből a sötétségbe mennénk, és először úgy tűnik, hogy semmit sem látunk a sötétben. De ahogy néhány perce már ott vagy, fokozatosan egyre több dolgot tudsz megkülönböztetni a sötétben,  És akkor rájössz, hogy egyáltalán nincs szükséged a fényre többé, egyáltalán be sem kell kapcsolnod  Van egy gyenge ízzás, és az elég neked

Amikor először belépsz a spirituális sötétségbe, elveszve érzed magad. De egy kicsit több egység, a szöveg egy kicsit több befolyása rajtad, érezni fogod hol vagy. A  világ jelen érzékelése helyett, azt kezded  érezni, hogy különböző erők működnek körülötted. . Befolyásolnak minket, és össze vagyunk kötve velük. A levegő sűrűbb lesz, és helyet csinál a spirituális világnak.

Amit midössze tenne kell, hogy folytasd a menetelést.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,628 seconds.