Dr. Michael Laitman

Hogyan lépjük be a Kabbala tudományába

Nem tudod , milyen állapotokon mész keresztül, amikor tanulod a Zohárt  de nincs is rá szükség, hogy tudjad. Az egyetlen szempontod,  hogy a Zohárt úgy használd, mint egy „csodálatos eszközt”

Akár jól érzed magadat, akár rosszul, akár vonz téged vagy taszít, próbálj meg tovább menni. Türelem és folytonosság, ami ezen az úton sikerre visz.

A legfontosabb dolog, hogy kívánjuk a Korrekciós Fény vonzását, ami hat rád, úgyhogy érezni ás  látni kezded a kapcsolatot, a tanulásod és a Fény között.  Ez többé nem egy csoda lesz, hanem egy feltárult rendszer Fokozatosa megérted, hogy ez hogyan működik, és hogyan strukturálódik,  a Fény hogyan hat rád, és megváltoztatja a vágyaidat, gondolataidat és szándékaidat.

Szintén látni fogod, hogyan hatsz a Felső Rendszerre, amely átsugárzik rajtad, és ahogy a vágyaid és szándékaid  a nagyobb vagy kisebb Fényt kiváltják. Elkezdesz felfigyelni a rendszerre.  Mint a tanulás bármelyik  területén, kezdetben az ember a külső kapcsolatokat tanulmányozza  anélkül, hogy tudná, hogy a dolgok miért  olyanok, amilyenek. De akkor az ember mélyebben belenyúlik a rendszerbe, kezdi érezni, és épít egy modellt  magán belül. És tehát az ember elkezd élni ebben az új világban.

Ezért mi a spiritualitást csak úgy érthetjük meg, ha felépítjük egy ekvivalenciáját magunkban. Ha meg akarjuk érteni hogy bármilyen gép vagy rendszer, hogy működik , nem elég, hogy ezt csak kívülről tanulmányozzuk. Fel kell építenem a modellt magamon belül, hogy érezzem és és értsem az eszemen belül. Akkor meg fogom érteni, hogyan működik!

Mindazonáltal, amikor felépül a spirituális modell, szert kell tennem először az erőkre és tulajdonságokra, és aztán használni őket, hogy a spirituális rendszer modelljét felépítsük. Más szóval, szert kell tennem spirituális tulajdonságokra, és akkor a rendszer fokozatosan felemelkedik, és feltárul bennem

És akkor többé nem lesz erőfeszítésre szükségem, azért hogy tanulásra kényszerítsem magamat.  Meg fogom érteni a Partzufim, Sefirot teljes rendszerét, és a világoka, hogy hogyan kell célszrűen hatni rájuk.

Íly módon belépek a kabbala tudományába, ás megérten, hogy a Zohár miről beszél. Írányít engem és azt mondja: „Menj oda, fordulj oda, és nézd hogyan működik”így fogok tanulni.

Így fogom érezni ezt a rendszert, és dolgozni vele, és az egész Partzfummal, a világokkal, és a Sefirttal. Kezdem feltárni e belső erőit, amit Teremtőnek hívok.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,153 seconds.