Dr. Michael Laitman

Kapcsold be spirituális motorodat azáltal, hogy eljössz a Kongresszusra

Kérdés:

Miben különbözik a Zohár tanulása  a Kongresszuson, mintha én a számítógép képernyőjét nézem?

Válaszom:

A Felső Rendszer úgy ereszkedik le a mi világunkba, hogy olyan testekbe fogjuk fek magunkat, amelyek egymástól bizonyos távolságra vannak. Miért nem lehetünk mi a lelkekben, a spirituális világban. Miért van szükség erre a világra is,, a legalacsonyabbra a világok között.

Ez a világ szükséges, mert mialatt ebben vagyunk, spirituálisan elválasztva egymástól, fizikailag csökkenthetjük a távolságot közöttünk, ezáltal spirituális közelséget hozva létre.A spirituális világban csak spirituális távolságban vagyuk egymástól, amin túl juthatunk a vágy valódi korrekciójával

Mindazonáltal, és végre hajthatok egy korrekciót úgy is, hogy eljövök a Kongresszusra  és a közezledben vagyok. Amikot pénzt fizetek azért, hogy látogathassam a Kongresszust,  hogy meg legyen a fizikai közelség,  akor ez segít nekem, hogy végrehajtsam a spirituális korrekciót. Valójában ez az egyetlen ok, amiért a mi világunk létezik, különben nem lenne szükség rá. Ez egy speciális valóság,  ahol a mi materiális akcióink segítenek abban, hogy elkezdjük spirituális akcióikat.

Ha egy motoron megtekersz egy gombot, az elkezd működni. De hoggyan kapcsolod be a motort és az adakozás szeretetét, ha egy egoista  vagy? Úgy teheted meg, hogy fizikailag közelebb mész egy másik emberhez, miközben a spirituális jutalmon gondolkodsz.  Ha megpróbálok kapcsolatba kerülni másokkal, akiknek ugyanaz a céljuk, mint nekem, akkor fizikailag egyesülve  velük, „bekapcsolhatom a spirituális motort” Ez az , ahogy mozgásba hozom a Felső rendszert, ami korrigál engem.

A törött lelkek Egoista testek                              125 szint      A Machsom

Tőlünk nem elvárható, hogy egyesítjük szíveinket, mert magától  értetődő, hogy egoisták vagyunk. Elegendő számunkra, hogy fizikai erőfeszítéseket tegyünk hogy közelebb kerüljük, egyik a másikhoz, annak érdekében , hogy bekapcsoljuk  a spirituális rendszer motorját. Akkor felragyog rajtunk a Korrekció  Fénye, hasonlóvá téve minket a Teremtőhöz.

A Korrekció Fénye a mi akciónk válaszaként érkezik meg. Áthalad rajtunk, és megkezdi a felemelésünket. A világok lesüllyedése föntről lefelé azért történik, hogy képessé tegyen minket a spirituális rendszerré, még akkor is, ha a legalacsonyabb ponton vagyunk, a mi világunkban. Azt magad is megcsinálhatod, függetlenül a Felső Szinttől, materiális akciókon keresztül.

Ez pontosan az, amit megteszünk, amikor a Kongresszusra jövünk.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,591 seconds.