Dr. Michael Laitman

Átkelve a keskeny hídon Malchutból Binába

Kérdés:

Magunkhoz vonzzuk a gonosz erőit, hogyha olvasunk róluk a Zohárban?

Válaszom:

Ha a bűnös emberekről vagy erőkről olvasunk, ahogy a Tórában le van írva, úgy mint Hamanról  és Amalekről, meg kell értenünk, hogy ez mind bennünk van. Ha korrigáljuk ezeket a tulajdonságokat magunkban, a manifesztációjukat is kijavítjuk, amik a külső világban látszanak létezni.

Azután nem érzékelünk semmilyen problémát, de ellenkezőleg magunkhoz vonzzuk a Fényt, miután felébredtünk a szenvedéstől. Ha az ember erőfeszítéseket tesz arra, hogy korrigálja magát az egyesítésben és a tanulásban, akkor felébreszti a gonoszt magában és korrigálja., hasonlóan ahhoz, ahogy az ember elkap egy kígyót, amikor kijön a rejtőzésből

A mi munkánk, hogy a helyes vonalon maradjunk, és készek legyünk feléleszteni a  bal vonalat, amennyire csak lehetséges annak érdekében, hogy felemelkedjük használva őt. Ha nem tárjuk fel a bal vonalat, a kígyót, aminek sok neve és alakja van, akkor nem haladhatunk előre.

Bele kell kapaszkodj a  jobb vonalba teljes erőből, mert akkor, függetlenül hogy a bal vonalat mennyire tártuk fel, ez előnyünkre szolgál. És a legfontosabb, hogy ne féljünk semmitől. Te egy nagyon keskeny hídon kelsz át,  Hassadam Fényének megnyilatkozásán Hochma Fényében  A híd a Malchutból Binába egy nagyon keskeny vonal.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,113 seconds.