Dr. Michael Laitman

Készítsünk sablont a Fénynek

A Zóhár szavait olvassuk, de nem értünk belőle semmit még. Én csak egy rövid magyarázatot mondok, hogy irányt mutassak egy személynek, hogy hol kezdje ezeket a tulajdonságokat keresni magában és hogyan képzelje el őket. Például: Áron és a fiai, a gonosz erő, Mózes, és az aranyborjú mind olyan tulajdonságok, amit fel kell ismernünk önmagunkban.

Éppen most, minden személy vágya hozzáadódik a közös vágyhoz, ez a „kölcsönös garancia”, ahol a kölcsönös garancia az egység ereje, ami több rétegből áll. Minden rétegben vagy fokozatban van egy közös ereje az egységnek, ezt hívjuk kölcsönös garanciának. Ez az emberi szervezethez hasonlóan működik; az általános védőrendszer minden erőt megad, hogy túllegyünk egy betegségen. Az immunrendszer együtt dolgozik, hogy legyőzzön egy idegen testet, hogy megpróbálja elérni a kitűzött célt.

Minden szinten és minden ember belső munkáján egy személynek meg kell kapnia a kölcsönös garanciát ebből az egység-erőből – egy érzést, hogy mindnyájan ugyanazt a dolgot vágyjuk, de senkik sem éti a másikat, és mindenki máshogy gondolkozik. Mindez új érzetekhez segít minket, hogy elkezdjenek jelentkezni bennünk.

Minden személynek meg van a saját vágya, hogy az maga módján magyarázza a szöveget, a lelkének gyökerének megfelelően; egy bizonyos módon irányítja magát, a formájának megfelelően, és ráhangolódik a közös vágyra, hogy elérjük a spirituális célt. Minden egyéni vágy, szükséglet, és törekvés hozzákapcsolódik ehhez a közös erőhöz és együtt nagyon gazdaggá, összetetté és sokszínűvé teszik azt. Később, mikor a Körülölelő Fény elkezd hatással lenni egy személyre a sablonján keresztül, a vágyak egy gyűjteményén halad keresztül, kéréseken és zavarodottságon – minden ember összes ilyen tulajdonságának ábrázolásán, ami a Zóhár könyvében le van írva.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.