Dr. Michael Laitman

Hogyan közeledhet egy kezdő tanuló a Zohároz tanulásához?

Kérdés:

Amikor a Zohárt olvastam, nem tudtam segíteni azon, hogy a képeket materializáltam. Mit kezdhetek ezzel?

Válaszom:

Azok, akik most kezdenek a Zohárhoz kapcsolódni, érzik az ő speciális erejét. Mindazonáltal, az embernek először át kell mennie egy  felkészülési perióduson. Ezért van az hogy nem a megfelelő módon kezdtük tanulni a Zohárt. Sok mindenen mentünk keresztül, és néhány évig tartott a felkészülésük. Ez a felkészülés segít minket abban, hogy megfelelő attitüdünk legyen a Zohár irányába, szóval máskép fog hatni ránk. Azok az emberek, akik most csatlakoznak a Zohár programunkhoz ezen előkészítés nélkül, kapcsolatba kell lépniük velünk, és jobban annulálni magukat. És akkor ugyanazt a felkészítést megkapják, amin mi már keresztül mentük

Amikor az emberek a Zohárt olvassák általában mélyebben vizsgálják magukat, mit amikor a korporális világról gondolkoznak, az ételről, sexről, családról, pénzről, hatalomról és tudásról. Zohárnak egy sokkal erősebb és mélyebb hatása van ennél. Mindazonáltal néhány embernek hiányzik a kapcsolat velünk. Azok, akik valóban felkészültek szintén megtapasztalják ugyanazt a zavarodottságot. Amiért ők már igazi „bűnösök”, ami azt jelenti, hogy a korrekció céljából feltárultak a „bűneik”, és hogy képesek leszek gyorsan foglalkozni ezekkel a zavarokkal.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,112 seconds.