Dr. Michael Laitman

Keressél magadon belül

Meg kell próbálnunk magunkon belül felfedezni mindent, ami a Zohár könyvében íródott. A személy a könyv előtt ül, és egyetlen szót sem ért belőle. Mindez azért van, mert minden egyes szó egy spirituális vágyra mutat, együtt annak típúsával és tulajdonságával, mint adakozás, megszerzés, kicsi és nagy, és annak mindenféle formájával. Mi mindezt magunkon belül kell, hogy megtaláljuk.

A személynek egységre kell lépnie másokkal, és arra kell vágynia, hogy velük egyetlen vággyá olvadjon össze. Ezzel a közös vággyal a személy magára belül koncentrál, és oda fókuszálja keresését, megpróbálva megtalálni: “hol van mindez elrejtve bennem?”. A tény az, hogy a teljes valóság magunkon belül helyezkedik el. Semmi nem létezik kívül, minden amiről mi képet alkotunk, az bennünk formálódik. Néhány dolog csak úgy tűnik, hogy kívül van, azonban nincsen élet magunkon kívül. Bár mi mindenféle elképzelt képeket látunk, a Zohár nem azokról íródott. Ehelyett azokról az erőkről ír, melyek a képeket teremtik. Az olyan mint egy számítógép képernyője, ahol különböző képeket és formákat látunk, de a valóságban azok elektromos erők által jöttek létre.

Nekünk át kell váltanunk az erők külső megjelenítésről, vagy demonstrációjáról a belső érzékelésre, és annak megértésére, hogy minden belül, saját “kompúterünkben” történik. Ezt fontos megértenünk ahhoz, hogy különböző spirituális számításokat és cselekedeteket végezhessünk.

Igazából még monitorra sincs szükségünk. Mi dolgozhatunk közvetlenül a számítógéppel annak winchesterén, anélkül, hogy bármit és át kellene szállítanunk a külső képbe.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,121 seconds.