Dr. Michael Laitman

“A Zohár kód”

Dan Brown, a jól ismert sikerkönyv, “A Da Vinci kód” szerzője a 21. század legnépszerűbb írója. “A Da Vinci kód” az eddigi legnagyobb darabszámban eladott felnőtteknek szánt keménykötésű regény, mely 81 millió példányban lett kinyomtatva világszerte.

Nemrég egy új regényt adott ki, melynek “Az elveszett jelkép” a címe. Néhány idézet ebből a könyvből:

“…az emberi szándék képes a világra hatni…Igazából az ember legősibb spirituális keresése arra irányul, hogy érzékelje saját beleszövődését, hogy érezze saját ösazekapcsoltságát mindennel. Az ember mindig is arra vágyott, hogy “eggyé” váljon az Univerzummal…hogy elérje az “eggyé válás” állapotát.

Ahogy ő (Katherine) folytatta az olvasást, hirtelen felkiáltott, és visszahőkölt: “Uramisten, ez még azt is leírja, hogy hat dimenzió hogyan keveredik össze, és működik egy egységként?!” Egy rémült lépést tett hátrafelé: “Mi ez a könyv?!”

“Valami amit remélek elolvasol egy napon.”…a címoldal egy díszitett nyomtatvány volt melyen három szó állt. A Teljes Zohár. Katherine rámeredt a könyvre: “Azt mondod, hogy az ősi bölcsek tudtak arról, hogy az Univerzum tíz dimenzióból áll?”.

“Természetesen”. Rámutatott a kép illusztrációjára, ahol a tíz összefonódott karika volt látható, melyeknek “Szfirák” a neveik…Katherine nem tudta mit válaszoljon. “De…akkor miért nem tanulmányozza ezt több ember?”. A bátyja elmosolyodott “Majd fogják”…”…mi egy csodálatos időszakba születtünk bele. A változás közel van. Az emberiség egy új kor határán áll, amikor szemeiket korábbi idők természete felé fordítják…az olyan gondolatok felé, mint amilyenekről a Zohár könyve is beszél…”

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,124 seconds.