Dr. Michael Laitman

Lelkek milliárdjai közül lettünk kiválasztva

Csak a Zóhár könyvének erénye által, jöhetünk ki a száműzetésből a megváltásba, és nincs kétség afelől, hogy különleges helyzetben vagyunk. Meg kell köszönnünk a Teremtőnek, hogy erre a küldetésre választott minket; és másfelől, ez egy nagy felelősség. Higgyünk hát a Teremtőben, hogy átvezet bennünket az összes akadályon és azok csak erősebbé tesznek minket.

Rettegett vagyok és elhivatott, ugyanakkor aggódó és ideges. Tudatában kell lennünk a nagy felelősségünknek. A kabbalisták összes generációja, az emberek, akik elérték a Teremtés célját és a Teremtő vágyát, ugyanabban a rendszerben vannak, amihez mi is tartozni szeretnénk. Már kijavították magukban a közös lélek (Adam HaRishon) megtört rendszerét és előkészítették számunkra, lehetővé téve nekünk, hogy globális rendszerként elfogadjuk azt, ahol nem történik már az, hogy a lelkek külön válnak korrigálttá, ahogyan az Rabast megelőzően volt. Ő volt az utolsó a kabbalisták sorában, aki átadta a Kabbalát, a korrigálás módszerét nekünk. Ezek a különleges lelkek minden generációba beszivárogtak, mint óceánban a cseppek.

Most, a történelemben először az utolsó száműzetés óta, el akarjuk érni, az utolsó, végső megváltást. Ez az igazi kivonulás Egyiptomból. Sőt mi több, ez egy különleges időszakban történik – éppen a Purim ünnepe előtt, ami a korrekció végé szimbolizálja. Ezek a feltételek teljesen különlegesek.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,623 seconds.