Dr. Michael Laitman

Meg fogjuk gyújtani a gyertyákat

Kérdés:

Hogyan tudom megmaradni a belső munkában és a helyes szándékban a 2010-es Zóhár konvenció alatt, amikor számos munkánk lesz, mint például a gyerekekre vigyázni és hasonló dolgok.

Válaszom:

Meg kell értenünk, hogy minden ilyen akadály a saját hasznunkra van. Ebbe beleértendő minden olyan akadály, ami a házastárssal, gyerekekkel, munkával, pénzügyekkel, adósággal, egészségügyi problémákkal, hozzánk közeli és távoli emberekkel, akik ellenünk vannak, a saját kételyeinkkel, és saját magunk nem teljes lenullázásával lélekben és szívben kapcsolatos. Ez az olaj, ami fel tud gyulladni magától, de csak ha a személy folyamatosan túljut ezeknek az akadályoknak a folyamatos nyomásain.

A spiritualitás csak a túljutással tárul fel. Ha valaki elhagyja ezeket az erőfeszítéseket, a tűz azonnal meghal. Az ego fölött kell lennünk. Éreznünk kell, hogy egyszerre a jobb és bal vonalban vagyunk, hogy megtaláljuk a középső vonalat. Ez az a viasz, ami ég. Úgy látszik, hogy a Teremtő égeti, de ez nem így van. Neked kell felemelkedni, hogy meggyújtsd. Írva van, „Te fogod meggyújtani a gyertyákat.”

A bal vonal azért jön, hogy megadja nekünk a lehetőséget, hogy megoldjuk azt és feltárjuk a Fényt. Nem azért tárul fel, hogy megalázzon és visszavessen téged. Mindig biztosnak kell lennünk benne, hogy a bal vonal ugyanolyan mértékben jelen van bennünk, mint a jobb vonal, hogy a jó irányába, a Fény felé célozzon be minket.

Ha egy személy olyan helyzetbe kerül, ahol elbukik, ez csak olyan esetben történik meg, amikor különös feladat és számítás történik vele kapcsolatban, amit több különleges szint irányít. Viszont ennek nem kell megtörténnie velünk. Ez csak a felkészülési állomásokban lehetséges, amin már számos előző életben túljutottunk.

Jelenleg a feltárulás szakaszában vagyunk. Ha úgy próbálkozunk ahogy kellene, akkor nem fog ilyen bukás történni. A lehetséges bukások csak akkor történhetnek meg, ha nem tudjuk felismerni a szabad döntésünket. Írva van, hogy mindig félig bűnösnek és félig igaznak kell magunkat látnunk. Mindig adott a lehetőség számunkra, hogy magunkat és az egész világot a jó felé célozzuk. Egy személynek azért vannak akadályai, amik meghaladják a képességeit, hogy a világot a jó felé segítsék.

Ennélfogva nem fontos, hogy milyen munkát fogunk ellátni a konvenció alatt. Még az sem számít, hogy a leckéket hallgatjuk-e. Ami fontos, az az, hogy hogyan érezzük a vágyakat, amik azért jönnek, hogy egyesítsenek minket, és hogyan „gyújtjuk meg magunkat” a korrekcióért. Minden munkánk belső. Az szintén nem számít, mennyi ember fog egyesülni ott és hány napig. Ahányan ott lesznek, azt kellene mondanotok, „Ha egyesülünk, ahogy kell nekünk, meg fogjuk gyújtani a gyertyát”. Ennélfogva mindenki aki tud, vegyen ebben részt. Egy ember számára nem valóságos leküzdeni ezt a félelmet, de együtt ez könnyű.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.