Dr. Michael Laitman

A Körbevevő Fény a ragasztó, ami összeragaszt minket.

Mi az a Fény, aki Újraformál? Milyen módon formál újra és hogyan? Képzeld el a közös lelket, ami széttört részekből áll, amik között nincs kapcsolat. Nekünk kell helyreállítani a kapcsolatot, hogy érezzük az örök életet a közös lelken belül.

Képzeld el, hogy egy szobrász megcsinálta egy ember szobrát, és aztán darabokra törte. Egy egész szobor helyett most egy halom törött darab van. Ezek a szobrok élő lelkek, akik újra egy egész szoborrá akarnak egyesülni csak nem tudják menedzselni,  hogy újra összeragadjanak. Amikor megkísérlik, hogy egyesüljenek, gigantikus erőket fedeznek fel, amik taszítják őket

Megpróbálják, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz, és visszaállítsák a státusát egy olyan személynek, aki hasonló a Teremtőhöz. De nem képesek ezt megtenni. És ez azért van, mert nincs nekik olyan ragasztójuk, amely összeköti őket.

Számos kísérlet után hogy közelebb kerüljenek és összeragadjanak, a részek meggyőződnek arról,  hogy saját erejükből nem tudnak összekapcsolódni, csak az egység mentheti meg őket. Rájönnek, hogy csak a Felső Erő, az erő, amelyik első sorban alkotta a szobrot, és az erő, amely szándékosan összetörte, lesz képes arra, hogy összeragassza a részeket újra egy egésszé.

Mindazonáltal ezt csak akkor fogja tenni, ha a részek akarják. Ezt a vágyat úgy hívják, hogy kérni a Fényt, amelyik újraformáz.

Ha akarjuk az egyesülést, és segítséget kérünk, hogy ezt megtegyük, akkor mi a Teremtőt kérjük, hogy legyen az az erő, amely egyesíteni fog minket, mint a ragasztó. Ez az, ahogy visszatérünk a szobor eredeti formájához,–Adam HaRishon közös lelkéhez.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,718 seconds.