Dr. Michael Laitman

Hogyan leszünk egy spirituális embrióvá.

Egy spirituális embrió teljes letörli magát a Felső Lény előtt, és minden szempontból tőle függ. Valóban saját magát törölni , ez képezi az önállóságot. Ez a szentség élettelen szintje –az ember felebarátja iránti adakozása és szeretete a saját egoizmusán felül.

Ez kell, hogy képezze a belső munkánkat a HYPERLINK “http://www.kabbalah.info/engkab/kabbalah-worldwide/zohar-congress” t “_blank” Zohar Konvención 2010-ben. Ha belépsz egy olyan környezetbe, aminek ekkora ereje van, akkor nagyon könnyű eltörölni magadat. Csak egy kis vágyra és készenlétre van szükséged. És ennek folyományaként el tudjuk érni azt az állapotot, a spirituális valóságot, ahol a Felső Erő megtölti a világot.

Ez nem fantázia, miszticizmus vagy fantázia, ez egy valódin érzés, az egység bizonyos szintjét elérjük, amikor az ember visszautasítja az egoizmusát másokkal kapcsolatban. Minden ember felnő a szentség élettelen szintjére, és érzi, hogy az állapota fel lett töltve a Assiya világának  Nefish Fényével mit jelent.

Az ember képes arra, hogy erőfeszítéseket tegyen, hogy elérje ezt az állapotot, de lehet, hogy újra megbotlik. Lehet, hogy ő már most képes a spirituális világban maradni, de ez attól függ, hogy képes-e fáradozni a Kongresszus után, igen vagy nem. Ha az ember motivált arra, hogy az egoizmus visszautasításának állapotában maradjon, akkor megtarthatja ezt a szintet,és elkezdhet felemelkedni nem érdekelve, mi történik másokkal. Valószínűtlen, hogy egy ember ezt megcsinálja egyedül, de együtt egyszerű megcsinálni.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,129 seconds.