Dr. Michael Laitman

Minden feltétel megvan a kinyilatkoztatásra

Kérdés: Mit jelent az hogy annuláljuk magunkat a Zohar Konvención , úgyhogy Felső Fény lesz feltárva nekünk.

Válaszom: Azt jelenti, hogy én annulálom az egoizmusomat, arra a közös vágyra vonatkoztatva, hogy együtt legyünk, és ezt azért teszem, hogy feltárjuk a Felső Erőt, az adakozás és a kölcsönös szeretet erejét bennünk. Ez a természet közös ereje, a Teremtő (Bore)., ami azt jelenti,” jöjj és láss”. Pontosabban, azt jelenti, jöjj az egod annulálásához, a szentség élettelen szintjén, és akkor látni és érezni fogod a fényt, ami eltölt. Ezt meg lehet tenni! Elég egyszerűen csak kapcsolódni akarni, akár  nem igazi szándékkal és akarással sem. Az embernek akarnia kell, hogy az egója felemelkedjen, hogy összekötődjön másokkal, és feltárja a Teremtőt.  Ez szükségessé tesz egy kapcsolatot a Kabbala módszerével, inkább mint egy egoista egység az emberek között.

Akkor a Felső Fény kapcsolódik hozzánk, és feltölt minket. Ez a jelentése a következő soroknak:  “Izrael, Tóra, és a Teremtő eggyé tesz minket. “Izrael” azt jelenti, hogy mindenki, aki annulálni akarja az egóját, annak érdekében, hogy összekötödjünk egymással. Ezt lehetséges megtenni, Fény erejével, amit Tórának hívunk, azért, hogy feltárjuk a Felső Erőt, amit a „Teremtőnek” hívunk. Minden feltétel megvan erre.

Lehetetlen ezt egyedül megtenni, könnyű együtt.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,638 seconds.