Dr. Michael Laitman

A nő szerepe a világban és a spirituális világ.

Kérdés:

Milyen szándéka kell. hogy legyen egy nőnek, miközben a Zohár könyvét tanulmányozza? Meg kell próbálnia megtalálni, hogy a szöveg miről szól benne? Azt kell kívánnia a könyvtől, hogy hasson rá? Gondolkodnia kell arról, hogy összekapcsolódjon másokkal vagy kérnie kell az emberek egyesítését? Vagy egyszerűen csak összpontosítania kell az embereken és a szétosztáson, miután tanulmányozni nem fontos egy nőnek?

Válasz:

A legfontosabb dolog egy nőnek a terjesztés. De hogy ezt megtegye, tudnia kell, hogy mit terjesszen, éreznie kell a terjesztés fontosságát, és kell hogy legyen energiája hozzá. Kétség kívül egy nő számára a terjesztés az egyetlen eszköz az előre haladásra. Különben ő egy olyan nő, aki nem ad életet egy gyereknek.

A ő szerepe a mi világunkon az, hogy életet adjon az ivadékoknak, é a férfi feladata, higy mindent megadjon a nőnek, amire szüksége van, hogy életet adjon. Azaz építenie kell eg házat, és megadni mindent, amire szüksége van, é a célnak megfelel. Ez az ahogy építkezünk és ahogy létezünk. A nő a központ, ami körül minden forog, mert ő ad életet, ami a legfontosabb dolog a földön való létezésünkben

Születés a spiritualitásban a terjesztés, mert ez segíti a spirituális születést. Ezért ez a legfontosabb dolog egy nőnek. Mindazonáltal, azért, hogy terjesszen, részt kell vennie a Zohár tanulmányozásának folyamatában. Mindazonáltal a számára ez kell hogy legyen a terjesztés eszköze.

A férfinek másrészt tanulás, terjesztés, é mint legfontosabb, az egység, az össze eszköz ami kell hogy meglegyen az igazi szándék. Ez az ahogy a teremtés férfi és női oldala kiegészítik egymást.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,112 seconds.