Dr. Michael Laitman

Az egész világ ránk vár, hogy korrekciót tegyünk

A természet rendszere olyan módon szerveződik, hogy minden csak az emberi szint fejlődését szolgálja. Az élvezet megszerzése vágyának csak ez a szintje rendelkezik szabad akarattal. Csak ez a szint képes MAN-t (egy Felső szint felé irányuló vágyat) emelni, és így képes az összes többi szintet magával húzni (a mozdulatlant, a növényit, és az állatit), és ezzel a valóság összes szintje képes lesz elérni a Korrekció végét. Senki a másik szintekről nem rendelkezik szabad akarattal, de még így is részt vesznek ugyanebben az előrelépésben. Arra a szintre fognak felemelkedni, amire az emberi lények viszik őket.

Például a 2010-es évnek megfelelően, tíz fokkal meg kellett volna emelnünk az egész világunkat, minden szintjét beleértve (a mozdulatlan, növényi, állati szintet és mi magunkat is minden szinten), és a spirituális világot a mozdulatlan, növényi, és állati szinten (ezek a kamrák, az öltözetek, az angyalok, és a körülvevő lelkek) a Felső fényhez képest.

Mivel ezt nem tettük meg, a természet mozdulatlan, növényi, és állati részei most afelé nyomnak minket, hogy korrigáljuk önmagunkat. A kiteljesedés összes foka, ami képtelen kapni tőlünk, bennük negatív formában létezik. Az emberi szinten gyakorolnak ránk nyomást, mivel csak nekünk van szabad akaratunk, és emiatt nekünk kell meggyorsítani a korrekciót. Ennélfogva a természeti csapások, katasztrófák, és szerencsétlenségek növekedni fognak a világunkban, mert nem cselekszünk helyesen az emberi szinten. Nem húzzuk magunk után az összes többi szintet (a mozdulatlant, növényit, és állatit).

Ez a helyzet a spirituális világban ugyanúgy, mint az anyagi világban. Ennélfogva egy ember mindenkitől függ és mindenki tőle függ.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,704 seconds.