Dr. Michael Laitman

A Szellemek a Felső Világban

A  ZoharTazria (Amikor a nő szül) fejezet 117 bekezdés: Tanultuk, hogy vannak felső szellemek,  közöttük olyanok, akik  Adam HaRishon baljának szelleméből születtek. Azok nem kapaszkodnak ebbe a világba, de a levegőben lógnak, és hallják, amit felülről hallanak. Néhányan ismernek más szellemet lent ebben a világban, megjelennek az emberek álmaiban, és felriasztják őket.

Természetesen ez nem azokról az emberekről szól, akiket látunk az álmainkban  A Zohar nem szól egy szót sem a mi világi valóságunkról  vagy a világunkról Fokozatosan, ahogy egyre többet olvassuk őt, kezdjük érezni, hogy belül vagyunk a rendszeren, amelyet erők és vágyak mozgatnak.

Ha egy személy látja, hogy hozzá van kapcsolva ezekhez az erőkhöz, és rajtuk keresztül hat, úgy érzi, hogy egy specifikus képbe, erőbe vagy karakterbe van öltözve, amire egy állat, madár vagy növény nevével hivatkozunk. Ezek a szavak nem vonatkoznak azokra az állatokra, madarakra és növényekre, amelyeket a mi világunkban látunk, de arra a módra, ahogy egy személy a spirituális valóság részeit érzi, vagy a spirituális erőkére, amik felélénkítik őt.

Ez az, amiért a Zohar ezeket a leírásokt ezen a módon használja. Valójában  az az a forma, amit hamaroson fel fogunk ismerni,  amikor elindulunk a spirituális világot érezni.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,648 seconds.