Dr. Michael Laitman

Az egész rendszer együtt működik veled, ha kívánod

Kérdés:

Annak érdekében, hogy széttörjem a falat, ami elválaszt a spirituális világtól, szét kell vernem mind az egoista és altruista oldalt, vagy elég, ha csak egy oldalról töröm szét?

Válaszom:

A Fény a spirituális oldalon működik, megismételve azokat az akciókat, amit  mi oldalunkon végzünk. Ha nem teszünk semmit a mi oldalunkon, a Fény nem jön Fentről, és nem tesz semmit a spirituális oldalon. Olyanok vagyunk, mint egy darab vas, amit a falhoz közelítünk, és akkor működésbe hoz egy mágnest a fl másik oldalán. Azaz együtt működünk mindkét oldalon. A Teremtő nem tud működni velünk kapcsolatban, ha mi nem akarjuk. Különben hova lennénk mi és a szabad akaratunk? Ha csak a Teremtő lenne az aki működik, akkor mi egyszerűen élettelenek lennénk Ezért előtte kell lennünk, és kérni, hogy működjön. Így határozhatunk meg bármit. A művelet mindkét oldalon történik, nemcsak az egyiken. A mi oldalunkon mi csak aktíváljuk aa műveletet, míg a realizáció a másik oldalon történik.

Az erő, amelyik működik, hat és realizálja, hogy a korrekció a Teremtőtől jön. A Fény hozzánk jön, felemel minket, és áttesz a Fal felett. Mindazonáltal ez csak kívánságra történik, és a közös terv határáig. Egy személy nem működhet a saját programja szerint, csak a körülötte lévő  teljes rendszerrel együtt, ami előre viszi a korrekció irányába. Előre csak az egész rendszerrel együtt mehet, és nem számít, hogy más részei a rendszernek (más emberek) akarják-e a korrekciót vagy nem.   A személy adoptálja a formát, amire szüksége van

Ezért az egyén előmenetele csak az egyéntől függ, míg mindenki más a végső, korrigált állapotában létezik hozzá képest. De ők csak az ő vonatkozásában vannak korrigálva, és csak oly mértékben működnek vele, amennyiben ő egyesülni akar, és előrehaladni velük

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,119 seconds.