Dr. Michael Laitman

A spirituális fejlődés vezérlő lapja

A legfontosabb dolog, amikor olvasod a Zohár könyvét, hogy naiv légy, és egyszerűen tekints bele. Ez a könyv olyan fennkölt és nagyszerű abban a vonatkozásban, mintha kis gyerekek lennénk, akik kaptak egy lexikont és alig képesek forgatni a lapokat.

Nem értünk semmit, ami a  Zohár könyvében le van írva. De ez irreleváns. Ha oly mértékben tanulmányozod, amire képes vagy,  akkor részesülsz  a Fény ama nagy hatásában, amit ez a könyv tartalmaz.

Te nem csak olvasod vagy hallgatod, ami ebben a könyvben van,  de előtted egy számítógép érintő képernyője van, amelyet az ujjad érintésével vezérelhetsz.  Ez az, ahogy a Zohár könyve működik.  Néhány szót nézve ez olyan, mintha „megnyomnád” és egy bizonyos rendszert sebességbe tennél.  Olvasva vagy hallgatva néhány szót a  Zohár könyvéből , ezt „megnyomod”,  és megvilágosítod(Ohr Makif)  magadon az ő spirituális gyökeréből.

Ez folytatódik egyik szó a másik után, egyik megvilágosodás a másik után. Továbbá a  Zohár oly módon íródott, hogy ő tudja, hogyan késztessen téged haladásra. A spirituális világban ugyanúgy növekszünk, mint a gyerek a materiális világban, természetesen és ösztönösen. Ahogy egy babára hatással van a külvilág, egyszerűen kinyílik  rá, nekünk magunkat kell kinyitnunk a spirituális hatásra.  Ennek a hatásnak a következményeként részünk lesz spirituális érzésben és intellektusban.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,503 seconds.