Dr. Michael Laitman

Tiszta lappal indulunk.

Kérdés:

A Zohár könyve egy ismeretlen dzsungelbe visz engem, ahol teljesen elveszve érzem magamat. Miért hasznos elkülönülnöm korporális intellektusomtól?

Válaszom:

Nincs más választásod. Olyan helyzetben találod magadat, ahol a logika többé nem működik. Kezded látni, hogy csak félrevezeted magadat, ha ugyanazt a logikát folytatod, amit a múltban használtál. Amikor valami teljesen újat kezdünk tanulni, jobb elhagyni az előzőekben tanultakat, és úgy közelíteni az információkhoz, mint egy gyerek, tiszta lappal. Akkor összehasonlíthatod az információkat, és találhatsz közöttük párhuzamosokat.

Ez az ahogy tanulunk akkor is , amikor a modern tudományokat tanulmányozzuk, mint például a genetikát, kvantumfizikát. .Teljesen új közelítést kell találnod, nem értheted meg a relativitást szimplán alkalmazva Newton elveit. De sehol nem kell találnod egy új logikát, mert ez a Körülvevő Fénytől jön. Ezért nincs más választásunk, mint várni a korrekciót, ami Fölülről jön.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

64 queries in 0,622 seconds.