Dr. Michael Laitman

Minden a Kabbala terjesztésétől függ

Szeretnénk elérni a spirituális világot, de az egészet kell elérnünk. Csak egy kis rész elérésével, képtelenek leszünk megérteni, hogy hol vagyunk és mi történik velünk. Nehéz valamit megállapítani, ameddig az egészet el nem értük. Nem értjük a valódi képet. Egy embernek tanulnia kell, felépítenie a szándékokat, és megtalálnia a jelenségek közötti kapcsolatokat, hogy az egész megfigyelését nyerje el. Más szavakkal a teljes Fényt kell elérnünk (NaRaNHaJ) a létező szinten.

Ennélfogva csak káros az ember számára az olyan tevékenység, ami nem vonja rá a Fényt, ami Reformál. Végül is az egoista vágyak minden emberben folyamatosan nőnek. Ha nem kapják meg a korrekciót, erősebbé válnak. Ennek eredményeképpen az anyagi világban létezünk, ami egyre romlottabbá válik. Mi vagyunk azok, akik ilyenné tesszük azt, mert a világ a belső állapotunk tükörképe.

Ha nem terjesztjük a Kabbala bölcseletét, nem fogjuk megtudni a létezésünk célját, és hogy miért kaptuk a korrekció módszerét. Nem fogjuk ismerni az utat, amin járunk, és az okát, hogy miért olyan nehéz az. Nem fogjuk ismerni az okokat és hatásokat, amik a valóságunkban történnek.

Ezért függ minden a Kabbala terjesztésétől, és hogy mennyire tudjuk azt rendeltetésszerűen művelni. Ez különösen a mai generációkban fontos. Cselekedetre sarkall minket, mert a törés láthatóvá válik globális szinten is.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,623 seconds.